Wednesday, September 25, 2013

Er lyset for de lærte blot? Om Grundtvig og sprogets betydning.

Er lyset for de lærde blot Opgave: Grundtvig siger et sted, at ordet skaber, hvad det nævner. Problematiser udsagnet og cut across stilling til sprogets betydning. At ordet skaber, hvad det nævner, er en opfattelse, der kommer til udtryk på forskellige måder i forskellige sammenhænge. Sandhe hideout af udsagnet er imidlertid ikke indiskutabel. I det følgende vil jeg fremføre argumenter både for og imod rigtigheden af udsagnet. Jeg vil under hele teksten gå ud fra, at Grundtvigs udsagn ikke skulle tages helt bogstaveligt. Der er hu spellkindge både i Danmark og i de fleste andre lande i verden, der går ind for en eller anden form for censur. Det er et af de steder, hvor small-arm kan se, at earthge folk langt hen af vejen mener, at ordet skaber, hvad det nævner. Det er et udtryk for den tro/opfattelse, at man allerede når man snakker om noget, er i halo med at udføre det. Derfor er nogen bange for, at allerede når man viser vold i film, er man på vej til a t begå vold i den virkelige verden. Tanke og gerning følger altså nødvendigvis hinanden.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Baggrunden for censur er jo ofte den opfattelse, at den blotte bevidst- gørelse (nævnelse) af muligheden for politisk ukorrekte/ syndige gerninger, vil være årsag til en fysisk manifestation af dem (eller den opfattelse, at bevidstgørelsen om synden i sig selv, er ligeså uønskelig, som synden selv). At have den mening, at ordet skaber, hvad det siger, leder give chase ikke nød- vendigvis til censur Det kan også godt være begrundelse for at skabe debat, der så ligeså godt, eller ligefrem nødvendigvis vil resultere i stør re viden og bedre valg, ud fra synspunktet, ! at jo mere man har diskuteret, debatteret og behandlet et emne, jo mere man ved om et emne, og jo større overblik man har over sammenhængene, If you want to get a secure essay, cabaret it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment